Djoelan-in-Malawi.reismee.nl

Brrrr laatste dagje kou hier

Hallo allemaal,

Hier nog even een laatste berichtje uit Nederland van mij

Wink
Het was een beetje eenvreemde dag voor mij. Vanochtend bij de notaris de overdracht van mijn huis getekend en morgen vertrek ik voor de komende 7 maanden naar mijn nieuwe thuis inMalawi.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ga ik daar in het restaurant en debakkerij helpen. Ikzelf ben lid van het ´´Koksgilde Nederland´´ en had hun een mailtje gestuurd met de vraag of ze mij aan wat kleding en wat spulletjes konden helpen. Tot mijn grote verbazing en dus juist heel veelvreugde hadden ze dat heel serieus opgepakt. En hebben ze mijn berichtje naar ALLE koksgilde leden gestuurd. Kreeg dan ook afgelopen week vanuit het hele land erg leuke reacties. En heb nu genoeg kleding. Ik ben zelfs door grote bedrijven als ´´Zeelandia´´ en ´´Callebaut´´ gesponsord met bakkerij attributen. En krijg van een ROC uit Hilversum nog messen sets. Echt super gaaf!!

Inmiddels zijn alle koffers ingepakt.Dat was zoals jullie misschien wel begrijpen, weleven passen, meten en wegen met al die kleren en spullenmaar dankzij een heel erg handige moeder die wel oog heeft voor inpakken, kan toch bijna alles mee.

Ook via deze weg wil ik iedereen die mij financieel ondersteund en een gift heeft gedaan,heel erg bedanken. Misschien is ´´bedankt´´ een klein woordje. Maar heeft een grote betekenis voor mij.

Heb vernomen dat er op dit moment geen internet is in het Matunkha center. En voor internet naar de stadMzuzu moet. Ze zijn er wel mee bezig om weer internet te krijgen in het centrum.Dat zal wel een stuk makkelijker zijn om mijn blog bij te houden. Iniedergeval ga ik mijn best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Vind het toch wel spannend hoor, maar heb er echt heel veel zin in. Gelukkig reis ik niet alleen.....God zal met me mee gaan.

Hoewel al die sneeuw prachtig was en nog steeds is, ben ik toch wel heel stiekem blij dat ik naar de warmte ga.

Cool

Voor nu tot ziens allemaal en hoop dat ik gauw Monire mose(Hallo allemaal), kan zeggen

Laughing

Groetjes Djoelan

Ria en Bert.

Een heel goede reis en een fantastisch verblijf in Malawi gewenst Djoelan!

Bert en Marilou

Djoelan

Goede reis gewenst e succes!

frans en janet

Een goede vlucht en aankomst in Malawi.
Een hele fijne tijd daar!

Ben

Zet m op he!

Lia

hoi Djoelan, het begin is in ieder geval al goed met al die koksspullen! Hoop dat dit zich zo voortzet! Goede reis en een hele goede tijd gewenst!

jaap en leong

Hoi Djoelan!!
Goede reis en eem hele goede tijd gewenst. Ik ben er zeker van dat ze daar blij met je zijn!! Succes

Job en Greet

Djoelan,
een voorspoedige reis toegewenst, we hopen dat je daar snel zult wennen en je thuis zult voelen, groetjes.